Filteren
Breedekloof

Breedekloof

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De Zuidafrikaanse regio Breedekloof is een wijndistrict van ruim 12.000 hectare. De Breedekloof behoort tot de wijnregio Breede River Valley (Breë riviervallei) aan de West-Kaap en heeft wijngaarden die zijn gelegen in het stroomgebied van de Breede rivier. De Breede River Valley is onderverdeeld in de districten Robertson, Worcester en Breedekloof. 

De bodem van het gebied heeft veel leem in zich, waardoor deze zich uitermate goed leent voor het verbouwen van wijn. Het is een erg warm gebied. Gedurende de dag kunnen de temperaturen flink oplopen, terwijl deze 's nachts behoorlijk daalt door de zeewind. In het verleden werd in Breedekloof voornamelijk versterkte wijn gemaakt. Maar tegenwoordig worden er ook erg mooie wijnen in het gebied geproduceerd. 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!