Filteren

Azienda Agricola Ai Galli di Buziol

Azienda Agricola Ai Galli Di Buziol, gelegen in de charmante regio Veneto, combineert op harmonieuze wijze traditie, passie en innovatie. Met een geschiedenis die diep geworteld is in het maken van wijn, is Ai Galli Di Buziol een baken van uitmuntendheid geworden in het produceren van uitzonderlijke wijnen die het karakter en de essentie van het land laten zien

De wijngaarden van de wijnmakerij worden zorgvuldig gecultiveerd, met veel aandacht voor detail en een diep respect voor de natuur. Het unieke microklimaat, diverse bodemsamenstellingen en een zacht briesje van de nabijgelegen Adriatische Zee creëren een optimale omgeving voor de teelt van hun druiven.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!