Vragen over Product informatie

Hier is heel veel over geschreven en gelukkig ook recent wetenschappelijk onderzoek naar gedaan want er gaan te veel fabels rond en er is een soort van algemeen denken dat flessen moeten liggen. Uit onderzoek blijkt dat er geen noemenswaardig verschil...
Wij hebben al onze wijnen opgedeeld in zogenaamde smaakprofielen. Zie dit als het DNA-profiel van de wijn waarin wij de wijn opdelen in elementen zoals bloemig, fruitig, houtgerijpt, tannines, etc. In totaal 27 elementen waarmee we het DNA profiel bepalen...
De meeste wijn zit in een standaardfles van 0,75 liter, maar dat is niet altijd zo, vooral Champagne wordt in flessen van verschillende formaten gebotteld. Ook andere (vooral rode wijn) is te koop in flessen met een verschillend volumes, we hebben een...
De meeste beoordelaars van wijnen hanteren een model waarop de wijnen worden ingedeeld op een 100-punten schaal. Wijnen met meer dan 90 punten zijn de A-wijnen. * 96-100, buitengewone wijnen* 90-95, uitstekende wijnen* 80-89, bovengemiddeld tot zeer...
Wij geven een indicatie van het drinkvenster van een wijn. Dit is een datum vanaf wanneer u de wijn het best kunt drinken en een datum tot wanneer u de wijn kunt drinken. Dit advies is gebaseerd op input van experts zoals Parker, Suckling, Wine Spectator...
Het is zeker niet zo dat iedere jaargang van een wijn wordt beoordeeld van een wijn door de bekende wijn-beoordelaars zoals Parker en James Suckling. Vaak doet men dit maar om de paar jaar. Wij vermelden integraal en volledig de beoordeling dus u kunt...
Wij tonen indien beschikbaar de beoordelingen integraal van de Wine Advocate, James Suckling, Wine Spectator, Gamberro Rosso en Peñin. Door op het icoontje/logo te klikken naast de wijn krijgt u de volledige beoordeling integraal te zien. De meeste beoordeling...
Wijn is een natuurproduct dat 'leeft' en derhalve is het mogelijk dat op enig moment de kwaliteit afwijkt. Vanzelfsprekend zullen wij ons uiterste best doen om een goede oplossing te vinden dus neemt u in dat geval direct contact met ons op. Het probleem...