Bezig met laden... 352 view(s)

Win een wijnklimaatkast aangeboden door D.O. Ribera del Duero

Win een wijnklimaatkast aangeboden door D.O. Ribera del Duero! - Ribera del Duero viert dit jaar haar 40-jarig jubileum en deelt uit met een speciale winactie. Bij aankoop van uw favoriete wijn of nieuwe aanwinst uit het Spaanse wijngebied Ribera del Duero maakt iedere wijnliefhebber kans op een prachtige Gastro wijnklimaatkast.

HOE DOET U MEE
Bij aankoop van minimaal twee Ribera del Duero wijnen via onze webshop of winkel, maakt u kans op een wijnklimaatkast. Bij elke fles daar boven op doet u een keer mee aan de winactie. U kunt natuurlijk met zoveel flessen meedoen als u wilt. Gewoon een bestelling doen en dan ingeven als kortingscode: RD2023 en u dingt automatisch mee. De actie loopt door t/m 30 juni 2023. De winnaars worden na afloop van de actie, gedurende juli 2023, bekendgemaakt. Meedoen aan deze actie? Ga voor de actievoorwaarden en meer informatie naar www.riberadelduero.es/nl/ 

DE ACTIE
De klimaatkast van Gastro biedt plaats aan 28 flessen, met een instelbare temperatuur van +5 tot +18 °C. Natuurlijk bewaar je Ribera del Duero wijnen op een perfecte temperatuur van 16°C.  

OVER RIBERA DEL DUERO
Ribera del Duero is met stip één van de beste rode wijngebieden van Spanje. De wijnen danken hun spannende karakter aan de hoge ligging van de wijngaarden aan de oevers van de rivier Duero, relatief dichtbij de Atlantische Oceaan. Met extreme temperatuurverschillen door het jaar heen, ontwikkelen de druiven volle en complexe aroma’s. De locals omschrijven het klimaat dan ook als “9 maanden winter en drie maanden hel”  Deze unieke omstandigheden en de professionaliteit van de wijnmakers zorgden er onder andere voor dat het gebied een hoge reputatie heeft.

Wist je dat? De wijn voor 75% uit Tempranillo moet bestaan om door de D.O. erkend te worden! “Tinto Fino” is de lokale naam van de Tempranillo druif. Deze druif is de grote trots van Ribera del Duero. Tempranillo is een zwarte druif met een dikke schil, die vroeg rijpt om de korte groeiseizoenen te overleven. Hij is in staat om complexe wijnen te produceren die zich over een lange periode ontwikkelen. Klik hier voor ons uitgebereide assortiment van wijnen uit de Ribera del Duero.