Umani Ronchi

Umani Ronchi, opgericht in 1957 door de familie Bianchi-Bernetti, is een schitterend wijnhuis in de heuvels van de Marche en Abruzzo regio's in Italië. Hun wijnen zijn als een prachtige vertelling van de Italiaanse terroir, doordrenkt van traditie en moderne finesse.

Meer informatie over Umani Ronchi

Wat Umani Ronchi echt bijzonder maakt, zijn hun Verdicchio-wijnen uit de Marche-regio. Deze Verdicchio-druiven creëren wijnen die sprankelend en fris zijn, en die het levendige karakter van de streek weerspiegelen. Denk aan uitgestrekte wijngaarden die dansen in de zon, en je hebt een idee van de smaak van hun Verdicchio.

Maar hun bekwaamheid beperkt zich niet tot witte wijnen. Umani Ronchi heeft ook een meesterhand in het produceren van heerlijke rode wijnen, vooral hun Montepulciano d'Abruzzo. Dit is een rode wijn die doet denken aan de warmte van de Italiaanse zon, met sappige, rijpe smaken die je terugvoeren naar de glooiende heuvels van Abruzzo.

Met een focus op duurzame wijnbouw en een benadering die het beste van traditionele technieken combineert met moderne innovatie, blijft Umani Ronchi een stralende ster in de wereld van Italiaanse wijnen. Het is een plek waar vakmanschap en passie samenkomen in elke fles, en waar elke slok een eerbetoon is aan de schoonheid van Italië's wijnlandschap.