Filteren

Vérité

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Met meer dan 50 "micro-crus" verdeeld over vier appellaties, maakt Vigneron Pierre Seillan elke blend van Vérité zorgvuldig. Dit mozaïek van micro-crus geeft Seillan het palet van aromaten, smaken, texturen en structurele elementen die hij nodig heeft om de wijnen van Vérité te vervaardigen. Elke micro-cru wordt afzonderlijk geoogst en gefermenteerd en vervolgens gerijpt in Franse eikenhouten vaten met verschillende aangepaste toasts.Seillan stemt zijn wijnbereidingstechnieken en eikenhouten regimes zorgvuldig af op de persoonlijkheid van elk perceel, en voorziet hem van honderden unieke componenten die hij kan gebruiken om de architectuur te creëren van de uiteindelijke melanges van La Muse, La Joie en Le Désir.

De Vérité wordt al jaren zoals vele high end Napa wijnen verdeeld via de Neogciance in Bordeaux waar Grandcruwijnen gelukkig ook kan inkopen en de run is dan altijd op de fameuze assortimentskist waarin de La Muse, La Joie en Le Désir zitten verpakt in een zeer fraaie kist. Waanzinnige wijnen die decennia de kelder in kunnen en derhalve inmiddels ook beleggings-objecten zijn geworden.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!