Filteren

Valdadige

De Valdadige DOC is gelegen in de noordelijke heuvels en bergen van Trentino-Alto Adige hebben. Kenmerkend voor deze wijnen is de mooie zuurgraad, de fraaie zuiverheid en verouderings-potentie. De kleine DOC van Valdadige Terra dei Forte, heeft drie kenmerkende wijnen: Pinot Grigio, Lambrusco en de rode wijn Casetta en tegenwoordig als runner-up ook meer-en-meer Chardonnay daar het relatief koele hoog-gelegen gebied juist bij Chardonnay voor elegantie zorgt.

Valdadige DOC is een soort interregionale wijnzone, die drie provincies in twee regio's omvat: 30 gemeenten in de provincies Bolzano en Trento, in de regio Trentino-Alto Adige, waar 45% van de wijn wordt geproduceerd, en wijngaarden in de gemeenten Brentino Belluno, Dolcè en Rivoli Veronese, in de provincie Verona, in de regio Veneto. Valdadige DOC, (of de Duitse naam Etschtaler DOC), is vernoemd naar de rivier de Adige die door ongeveer 30 gemeenten in de vallei loopt. De druiven uit deze zone moeten in de provincie Bolzano worden verbouwd.

Valdadige

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!