Filteren

Pieralisi

Het landgoed Pieralisi, sinds de jaren zestig eigendom van een van de beroemdste families van ondernemers en wijnmakers in de regio Marche, werd opgericht met de oprichting van de wijnmakerij Monte Schiavo in 1976 in Maiolati Spontini, in de provincie Ancona, in het hart van het klassieke productiegebied van Verdicchio dei Castelli di Jesi. De hechtheid aan het land en de regio en de passie voor innovatie hebben het pad van deze familie geleid sinds Adeodato Pieralisi in 1888 de eerste werkplaats voor het onderhoud van landbouwmachines oprichtte.

Voor altijd geleid door een diep respect voor het land en zijn natuurlijke processen, en door de overtuiging dat authenticiteit bij de oorsprong de sleutel is tot het creëren van een kwaliteitsproduct, zijn ze Pieralisi Estates nu gecertificeerd als biologische landbouw en voldoen ze volledig aan het beleid voor de productie van Veganistische wijnen.

Sinds de oprichting van Monte Schiavo, ongeveer 20 jaar geleden, streeft de familie Pieralisi ernaar om het beste uit hun wijngaarden te halen. Het Tenuta Pieralisi-assortiment vertegenwoordigt het hoogtepunt van hun project — gebruikmakend van de expertise van wijnmaker Simone en de beroemde consultant Carlo Ferrini — om een toplaag van premium wijnen te maken die de individualiteit van de inheemse variëteiten Verdicchio en Montepulciano bevestigen. Carlo Ferrini heeft als consultant gewerkt bij enkele van de beste landgoederen van Italië – om klonen, onderstammen, wijnstokdichtheid en snoeien te optimaliseren — om wijnen te creëren die een echte uitdrukking zijn van de wijngaard. Tegelijkertijd heeft Simone de kelder nieuw leven ingeblazen en een extra laag levendigheid en expressie aan de wijnen toegevoegd, waardoor Monte Schiavo een producent van authentieke wijnen van topkwaliteit is geworden.

Pieralisi

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!