Filteren

Ladoix

De Appelatie Ladoix is gelegen in de Côte de Beaune voor vooral rode wijn van Pinot Noir en een beetje wit van Chardonnay op de gemeente Ladoix-Serrigny. De appellatie omvat ook climats geklasseerd als premier cru. Ladoix-Serrigny AOC ligt samen met Aloxe Corton en Pernand-Vergelesses rondom de heuvel van Corton. De Premier Cru wijngaarden van deze appellatie staan vaak aangeplant met Pinot Noir wijnranken.

Ladoix was vroeger onderdeel van het dorpje Serigny. Ladoix is in de jaren 80 in een stroomversnelling van ontwikkelingen terecht gekomen door de kooplieden en ambachtslieden die Serigny omtoverde tot een economisch centrum. Hierdoor is de huidige naam van deze regio Ladoix-Serrigny. Ladoix is sinds 1937 een zelfstandige appellatie.

 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!