Filteren

Domaine des Caillots

Bij Domaine des Caillots zijn ze al vele generaties lang wijnmakers van vader op zoon. Het zijn trotse wijnmakers die zich vasthouden aan traditities maar zich tevens moderne technieken hebben aangemeten en zodoende al vele jaren uitstekende wijnen maken en tegen een zeer betaalbaren prijs. Geen massa en bij alles telt kwaliteit meer dan kwantiteit. Hun familiel andgoed bestaat uit 21 hectare aan wijngaarden gelegen op de heuvels met uitzicht op de rivier de Cher in het Touraine AOC-gebied.

De wijngaarden liggen op de fameuze gebieden gelegen op zandgronden met een wisselende hoeveelheid vuursteen (silex)en kalkbodems die de wijn een karakteristieke smaak geven, klassiek voor de Sauvignon Blanxc uit dat gebied. Ze werken bij Domaine des Caillots al vele jaren middels duurzame landbouw methodes  met minimale interventie.

Domaine des Caillots

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!