Filteren

Cheval des Andes

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De Samenwerking tussen Cheval Blanc uit de Saint-Emilion en Terrazas uit de Mendoza heeft nog een extra onverwacht Frans tintje. Oprichter en eigenaar van Terrazas is namelijk het prestigieuze Champagne huis Moët & Chandon. De stijl van Cheval des Andes is uniek waarbij alle elementen zijn geinspireerd door Cheval Blanc. De wijn van Cheval des Andes combineert de levendige en intense expressie van Argentijnse Malbec met de strengheid, elegantie en savoir-faire van een geweldige Bordeaux. Het is een unieke mix van Malbec-druiven en Bordeaux-variëteiten - een ensemble met de uitbundigheid van Malbec in evenwicht gehouden door de gematigdheid van Cabernet Sauvignon, aangevuld met hints van Petit Verdot. De visie van Cheval des Andes is om de wijnbereidingsfilosofie van Château Cheval Blanc - die zich concentreert op mogelijkheden voor het bewaren van wijn en elegantie naar Argentinië te brengen. Cheval des Andes maakt wijnen die gracieus verouderen en "door de decennia reizen", aldus Pierre Lurton, voorzitter van Château Cheval Blanc en Cheval des Andes.De wijnen zijn elegant, wat betekent dat ze de meest verfijnde uitdrukking geven van het terroir van Mendoza. In de neus zijn ze eerder complex dan intens en in de mond zijn ze eerder evenwichtig dan krachtig.

Cheval des Andes

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!