Filteren

Château Malescot St Exupery

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

In 1955 verworven Paul en Roger Zuger het landgoed, toen het niet meer dan 7 hectare besloeg - vandaag bestaat het eigendom uit 28 hectare. Drie generaties van de familie Zuger hebben achtereenvolgens gewerkt om het landgoed weer op de kaart te zetten en zijn reputatie te herstellen. In 1994 nam Jean-Luc het over van zijn vader Roger, en het landgoed blijft zich van kracht tot kracht ontwikkelen.

Château Malescot St Exupéry dateert uit de 18e eeuw, met vermeldingen van wijnbouw op het landgoed al in 1616. In 1865 werd het landgoed geclassificeerd als een Derde Groei (Troisième Cru) in de Bordeaux Wine Official Classification van 1855. In de loop der jaren heeft het verschillende eigenaren gekend en diverse veranderingen ondergaan, maar het heeft altijd een reputatie behouden voor het produceren van hoogwaardige Bordeaux-wijnen.

Het landgoed heeft HVE-certificering (High Environmental Value) - wat betekent dat ze zich aan strenge wijngaardprotocollen moeten houden en voortdurend moeten werken aan meer biodiversiteit in de wijngaarden.

Château Malescot St Exupery

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!