Filteren

Château Beychevelle

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Château Beychevelle | De Bruijn in Wijnen

Château Beychevelle beschikt door zijn ligging direct aan de Gironde over een microklimaat dat perfect is voor een droog en heet oogstjaar als 2022! In de wijngaarden vinden we een relatief hoog aandeel merlot in de wijngaarden: het gaat om stokken van meer dan 50 jaar oud die voortreffelijk fruit leveren. Recente investeringen zorgden ervoor dat Beychevelle weer helemaal aan de top meedraait. In 2015 begon het château met ‘optical sorting’: hierbij worden de handgeplukte druiven door een machine, op basis van de door de wijnmaker ingevoerde specificaties van perfect rijp fruit en met behulp van digitale camera’s, gesorteerd. Zo komen uitsluitend de allermooiste druiven in de grand vin. Ook nam Beychevelle vanaf jaargang 2016 een nieuwe kelder van 20 miljoen in gebruik. Deze nieuwe faciliteit heeft onder meer als voordeel dat de wijn met zwaartekracht overgepompt kan worden (minder stress voor de wijn) en perceelsgewijze vinificatie mogelijk is. 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!