Filteren

Bodegas Albamar

Albamar is een familiebedrijf met een unieke en bijzondere persoonlijkheid. In 2006 kreeg  Alba Xurxo de leiding over het wijnhuis en anaf dat moment werd het bedrijf gedoopt onder de naam Bodegas Albamar wat een versmelting is van de familienaam en de nabijheid van de wijngaarden aan de zee geïntegreerd met  de benaming van herkomst :Rias Baixas. Deze Bodega levert geen allemans vrienden op maar zeer delicate wijnen die een meer dan uistekende prijs/kwaliteit hebben. De stijl is ala een Borugogne maar dan een fractie van de prijs.

Bodegas Albamar

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!