Filteren

Bodegas Albamar

Bodegas Albamar is een familiebedrijf in de regio Rías Baixas in Galicië, Spanje. Het wijnhuis staat bekend om het produceren van hoogwaardige Albariño-wijnen, een witte druivensoort die gedijt in het zeeklimaat van Rías Baixas.

Meer informatie over Albamar

Bodegas Albamar wordt vaak erkend vanwege zijn toewijding aan traditionele wijnbereidingsmethoden en duurzame praktijken. De wijnmakerij benadrukt de uitdrukking van het terroir in zijn wijnen en toont de unieke kenmerken van de Albariño-druif die wordt verbouwd in de wijngaarden aan de kust van de regio.

Het is belangrijk op te merken dat details over wijnhuizen, inclusief hun praktijken en reputatie, in de loop van de tijd kunnen evolueren.

Bodegas Albamar

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!