Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Italiaanse Wijnen Online Kopen 

Exclusieve Italiaanse wijnen vindt u bij Grandcruwijnen! Waan u in Italië, al wijndrinkend tussen schaduwrijke cipressen en geurende citrusbomen, en bekijk het aanbod exclusieve Italiaanse wijnen bij Grandcruwijnen!

Wat is een Exclusieve Italiaanse Wijn?

La dolce vita, oftewel het zoete leven is in Italië niet moeilijk te vinden. Met zijn pasta’s, dolci’s en vele bijzondere wijnen is het land op culinair gebied gezegend in overvloed. Al sinds de Etrusken en Romeinen sieren wijnranken de Toscaanse heuvels en bloeit de wingerd volop in de valleien van Umbrië. Met een eigen wijngod en een filosoof die de Italiaanse wijnbouwgrond beschreef als de meest gezegende van alle, kent Italië een lange geschiedenis als het op wijnbouw aankomt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat men vanuit Italië veel kwalitatief goede wijnen importeert. Vele daarvan vindt u in het assortiment van Grandcruwijnen. Bent u echter op zoek naar iets bijzonders, bekijk dan ons aanbod aan exclusieve Italiaanse wijnen die wij speciaal voor u hebben geselecteerd.

Unieke barolo wijnen uit Piëmonente, zeer verfijnde Brunello wijnen uit Toscane of volle amarone wijnen uit de Veneto of een heerlijke prosecco.
Bij Grandcruwijnen kunt u een ongekend topassortiment aan exlusieve italiaanse wijnen kopen!

Wijn Variatie in Italië

Van de glooiende wijngaarden die men vindt in het heuvelrijke en wat koelere Toscane in het noorden van Italië ‒ waar de vele chianti-flessen in donkere wijnkelders liggen te wachten tot ze door liefhebbers geopend kunnen worden ‒ tot de kleurige wijnstronken die de Sicilianen al eeuwenlang met veel liefde en succes aanplanten onder aan de voet van de vulkaan Erna in de zinderende Zuid-Italiaanse zon ‒ en waar de gambero rosso op de terrassen op het eiland rijkelijk vloeit en geschonken wordt. Italië kent een enorme variëteit aan verschillende wijnsoorten en is afwisselend met Frankrijk het grootste wijnproducerende land ter wereld. In Italië vindt men dan ook enkele bijzondere wijnhuizen en via onze internationale connecties kan Grandcruwijnen u enkele exclusieve Italiaanse wijnen aanbieden.

Voor een vanuit de Toscaanse wijngaarden van Panzano afkomstige Fontodi Chianti Classico Riserva Vigna del Sorbo of een door de Michelingids geprezen Gianfranco Fino Jo Igt, moet u dan ook bij Grandcruwijnen zijn. Natuurlijk hebben we ook de Zenato wijnen, de antinori wijnen, de wijnen van Bocelli en de fraaie franciacorta wijnen van Ca’ Del Bosco. Bekijk ons huidige aanbodaan exclusieve Italiaanse wijnen die wij u momenteel kunnen aanbieden, maak uw keuze, bestel en geniet van elke slok en van de verfijnde geur van een van deze exclusieve Italiaanse wijnen!

Laatste recensies

Na lang zoeken kan je ook nog serieuze bordeaux vinden onder de 15- Wat een verrassing was deze wijn. Nog fris en eigenlijk nog een beetje jong. Na paar uurtje kwam de wijn los en heb je een hele knap glas

- Edwin
Bekijk meer recensies