Ribeiro & Moser

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Riberio-Moser is de samenwerking tussen twee geweldige wijnmakers - Pedro Riberio en Lenz Mozer, met als duidelijk doel om te laten zien dat Portugese witte wijn ook een prominente plek op de internationale markt kan innemen. Het overvloedige aanbod van inheemse witte druivensoorten in het land, in combinatie met geschikte technieken en variëteiten, heeft de capaciteit om te schitteren naast de gevierde rode wijnen.

Lenz Moser is altijd gefascineerd geweest door onbekende wijngaardlocaties die in de loop der tijd door velen zijn vergeten. Het doel is om de onverwachte wijngaarden en druivensoorten over de hele wereld te promoten.

Ribeiro-Moser is toegewijd aan het verminderen van hun milieueffect en doet dit door het gewicht van hun flessen te verminderen. Uit veel betrouwbare studies is gebleken dat door het gewicht van de fles te verminderen van het gemiddelde van 570g naar 360g, je een aanzienlijk gunstig effect op het milieu kunt hebben. Door energie en grondstoffen te besparen worden de emissies verminderd.

Ribeiro & Moser