Barbadillo
Barbadillo is, zonder twijfel, zowel de grootste en de belangrijkste bodega van Sanlucar de Barrameda. Opgericht in 1821 door Benigno Barbadillo is het bedrijf het is nog steeds in handen van de zevende generatie van de familie Barbadillo. Het bedrijf heeft ook uitgebreid, niet alleen binnen de Jerez Er werken 300 mensen en hun wijnen zijn verkrijgbaar in 39 verschillende landen. In Jerez bezitten ze 500 hectare wijngaarden. Nog steeds is men voortdurend aan het innoveren en experimenteren. Sinds recent bottled men 4 keer per jaar en op de fles kan je jaartaal en jaargetijden zien van de botteling. Het grootste gedeelte zijn hun (kwaliteits) instapmodellen waarop jaartal staat vermeld en daarnaast heeft men zeer exclusieve modellen met als hoogtepunt de exclusieve Reliquia gemaakt van wijnen van gemiddeld 80 tot 100 jaar oud.
Barbadillo is, zonder twijfel, zowel de grootste en de belangrijkste bodega van Sanlucar de Barrameda. Opgericht in 1821 door Benigno Barbadillo is het bedrijf het is nog steeds in handen van de zevende generatie van de familie Barbadillo. Het bedrijf heeft ook uitgebreid, niet alleen binnen de Jerez Er werken 300 mensen en hun wijnen zijn verkrijgbaar in 39 verschillende landen. In Jerez bezitten ze 500 hectare wijngaarden. Nog steeds is men voortdurend aan het innoveren en experimenteren. Sinds recent bottled men 4 keer per jaar en op de fles kan je jaartaal en jaargetijden zien van de botteling. Het grootste gedeelte zijn hun (kwaliteits) instapmodellen waarop jaartal staat vermeld en daarnaast heeft men zeer exclusieve modellen met als hoogtepunt de exclusieve Reliquia gemaakt van wijnen van gemiddeld 80 tot 100 jaar oud.
Barbadillo is, zonder twijfel, zowel de grootste en de belangrijkste bodega van Sanlucar de Barrameda. Opgericht in 1821 door Benigno Barbadillo is het bedrijf het is nog steeds in handen van de zevende generatie van de familie Barbadillo. Het bedrijf heeft ook uitgebreid, niet alleen binnen de Jerez Er werken 300 mensen en hun wijnen zijn verkrijgbaar in 39 verschillende landen. In Jerez bezitten ze 500 hectare wijngaarden. Nog steeds is men voortdurend aan het innoveren en experimenteren. Sinds recent bottled men 4 keer per jaar en op de fles kan je jaartaal en jaargetijden zien van de botteling. Het grootste gedeelte zijn hun (kwaliteits) instapmodellen waarop jaartal staat vermeld en daarnaast heeft men zeer exclusieve modellen met als hoogtepunt de exclusieve Reliquia gemaakt van wijnen van gemiddeld 80 tot 100 jaar oud.