Filteren

Umani Ronchi

Umani Ronchi, opgericht in 1957 door de familie Bianchi-Bernetti, is een schitterend wijnhuis in de heuvels van de Marche en Abruzzo regio's in Italië. Hun wijnen zijn als een prachtige vertelling van de Italiaanse terroir, doordrenkt van traditie en moderne finesse.

Meer informatie over Umani Ronchi

Wat Umani Ronchi echt bijzonder maakt, zijn hun Verdicchio-wijnen uit de Marche-regio. Deze Verdicchio-druiven creëren wijnen die sprankelend en fris zijn, en die het levendige karakter van de streek weerspiegelen. Denk aan uitgestrekte wijngaarden die dansen in de zon, en je hebt een idee van de smaak van hun Verdicchio.

Maar hun bekwaamheid beperkt zich niet tot witte wijnen. Umani Ronchi heeft ook een meesterhand in het produceren van heerlijke rode wijnen, vooral hun Montepulciano d'Abruzzo. Dit is een rode wijn die doet denken aan de warmte van de Italiaanse zon, met sappige, rijpe smaken die je terugvoeren naar de glooiende heuvels van Abruzzo.

Met een focus op duurzame wijnbouw en een benadering die het beste van traditionele technieken combineert met moderne innovatie, blijft Umani Ronchi een stralende ster in de wereld van Italiaanse wijnen. Het is een plek waar vakmanschap en passie samenkomen in elke fles, en waar elke slok een eerbetoon is aan de schoonheid van Italië's wijnlandschap.

 
 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!