Filteren

Saint-Aubin

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 23

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Het dorp Saint-Aubin ligt in de regio Côte de Beaune in de Bourgogne en herbergt 30 Premier Cru-wijngaarden die zijn geplant op een heuvel boven de vallei, die de wijnstokken beschermt tegen wind en mist. Dit is een zegen voor de Chardonnay-druif. Chardonnays uit deze regio bieden typische kenmerken van witte bloemen, amandel-, citrus- en vuursteentonen. En hoewel rode wijn hier slechts ongeveer een kwart van de productie uitmaakt en typisch zwarte bessen, kersen en bramen vertoont, vermengd met een beetje kruiden, zijn zowel rode als witte wijnen geweldige wijnen met de juiste prijs en vaak qua prijs/kwaliteit beter zijn dan de illustere buren uit de Bourgogne.

Saint-Aubin

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!