Filteren

Robertson (Appellatie)

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 12

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Robertson is een belangrijk wijngebied in Zuid-Afrika en is een van de belangrijkste wijnproducerende gebieden van Zuid-Afrika. Robertson, gelegen in de West-Kaap (meer specifiek de Breede River Valley), staat bekend om het produceren van rijke en intense wijnen. Het gebied is een van de heetste wijnproducerende regio's in de Westkaap, waardoor de druiven concentratie en diepte kunnen ontwikkelen.

Het Robertson-gebied is verzengend en droog en zou anders als te heet worden beschouwd voor wijnproductie. De afkoeling en de mogelijkheid om wijn te maken komt echter van de zeebries, aangezien de regio slechts 60 mijl van de oceaan verwijderd is. Het verkoelende effect van de oceaan zorgt ervoor dat de druiven een uitgebalanceerde hoeveelheid zuur behouden en overrijping voorkomen.

Als het om de bodem gaat, is het gebied rijk aan een breed scala aan bodemsoorten. Dankzij dit assortiment kan het gebied met succes en uniek een uitgebreid assortiment aan druivensoorten telen. De meeste van de hier geproduceerde wijnen zijn fruitgedreven en rijk met een aanzienlijke body en textuur. Daarnaast zijn er ook andere robuuste variëteiten, zoals Cabernet Sauvignon en Merlot welke ook te zien zijn in Robertson.

Robertson (Appellatie)

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!