Filteren

Ribeira Sacra

Ribeira Sacra, wat zich vertaalt naar 'Heilige Kust', het gebied doet zijn naam echt eer aan, met zijn scala aan wijnen die in dit heilige gebied worden geproduceerd. De regio Ribeira Sacra is een grote regio die zich in vijf subregio's verdeelt. Het formaat zorgt voor verschillende microklimaten en een verscheidenheid aan verschillende rode en witte variëteiten. Bovendien zorgen de hete zomers en koele winters ervoor dat de producenten kwaliteitswijn kunnen maken. Ribeira Sacra ligt in Noordwest-Spanje.en behoort tot de bekende regio Galicië. Het maakt deel uit van een van de vijf DO-wijngaarden van Galicië. Naast Ribeira Sacra omvatten de anderen Ribeiro, Monterrei en Valdeorras.

Het landschap van het gebied is een onderscheidend kenmerk van het gebied. Producenten plaatsen de wijngaarden bijvoorbeeld op uitzonderlijk steile hellingen. Deze hellingen zorgen er niet alleen voor dat de grond kan wegvloeien, maar zorgen ook voor een perfecte blootstelling aan zonlicht. Ribeira Sacra maakt wijn uit Mencia, Godello en Albariño. Deze drie varianten gebruiken de meeste makers in Ribeira Sacra. Deze drie soorten hebben Ribeira Sacra beroemd gemaakt. Daarnaast gebruiken producenten rode variëteiten zoals Garnacha Tinta en Tempranillo.

Ribeira Sacra

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!