Filteren

Podere Orma

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Als alle krachten in een wijnmakerij geconcentreerd zijn in één enkele druppel, zou het aan de hoogste kwaliteitseisen moeten voldoen. De Podere Orma met zijn gelijknamige wijn voldoet volledig aan deze claim. Nadat de modeondernemer Antonio Moretti met zijn Tenuta Sette Ponti nabij Arezzo in de Chianti-regio al had bewezen dat hij een wijnbedrijf kon runnen met veel vaardigheid startte hij met de vestiging in Castagneto Carducci in Bolgheri. Ondanks de zeer kleine flessenproductie heeft het landgoed al lang een leidende positie verworven tussen de 50 wijnmakerijen in Bolgheri. Naast het hoofdkantoor en de vestiging in Bolgheri, bezit de drukke Moretti in Toscane Poggio al Lupo (Maremma) en Feudo Maccari, een bedrijf in Sicilië . Antonio Moretti heeft een stuk wijngaard kunnen kopen pal gelegen naast Tenuta dell Ornellaia. De wijngaard wordt uitsluitend gebruikt voor de druiven. De wijnen worden gemaakt bij het andere bedrijf van Moretti, Tenuta Sette Ponti, gelegen nabij Arezzo. De Orma is het paradepaardje van Moretti.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!