Filteren

Palmer & Co

Palmer & Co is een wijnhuis dat bekend staat om zijn hoogwaardige champagnes. Het bedrijf werd opgericht in 1947 in de stad Reims, gelegen in de Champagne regio van Frankrijk. Het huis is genoemd naar zijn oprichter, André Palmer, en het begon als een klein familiebedrijf. Palmer & Co bezit wijngaarden in verschillende delen van de Champagne-regio, waaronder de beroemde gebieden Montagne de Reims, Vallée de la Marne en Côte des Blancs. Deze verschillende terroirs stellen het champagnehuis in staat om druiven van hoge kwaliteit te verbouwen. Er worden traditionele methoden gehanteerd voor de productie van de Champagne, zoals de méthode champenoise, waarbij de tweede gisting op fles plaatsvindt, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de bubbels en de complexiteit van de smaak.

De Champagnes van Palmer & Co.

Wij als grandcruwijnen verkopen de Palmer & Co Brut Réserve en de Palmer & Co Blanc de Blances. De Brut Réserve is de meest toegangelijke champagne. Het is een Brut Champagne met rijke smaak en complexe aroma's van witte bloemen, perzik en citrusvruchten. Voor deze Champagne gebruikt Palmer & Co van meer dan 30% crus. Daarbij wordt de Champagne gegist in een RVS tank die onder sterke temparatuurcontrole staat. Ook hebben wij de Palmer & Co Blanc de Blancs. Dit is een Champange die uitsluitend wordt gemaakt van Chardonnay-druiven. Dit resulteert in een elegante en frisse champagne met tonen van citrus en mineraliteit. Ook deze wijn wordt gegist in een RVS tank die onder sterke tempratuurcontrole staat.

 

 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!