Filteren

Mazzei

Mazzei is een historisch wijnhuis in Toscane, Italië, met een geschiedenis die teruggaat tot 1435. Deze familieproducent heeft een sterke aanwezigheid in de Chianti Classico-regio en bezit verschillende wijngaarden verspreid over Toscane.De wijnmakerij staat bekend om haar productie van Chianti Classico-wijnen, voornamelijk gemaakt van de inheemse Sangiovese-druif, die de ruggengraat vormt van hun wijnen.

Meer informatie over Mazzei

Naast Sangiovese cultiveert Mazzei ook andere lokale variëteiten zoals Colorino en Merlot. Een van hun opmerkelijke bezittingen is het kasteel van Fonterutoli, een middeleeuws kasteel dat fungeert als het centrum van hun wijnproductie en een populaire bestemming is voor wijnproeverijen en rondleidingen. Mazzei staat bekend om het balanceren van traditie met innovatie. Naast het eerbiedigen van oude methoden, gebruikt het wijnhuis moderne technologieën om de kwaliteit van hun wijnen te verbeteren. Hun wijnen, variërend van elegante Chianti Classico tot krachtige Super Tuscans, worden wereldwijd gewaardeerd en hebben talrijke onderscheidingen ontvangen. De bekendste wijn die ze verkopen is de Mazzei Siepi dit een "Super Tuscan" wijn. Het is een blend van Sangiovese en Merlot druiven, bekend om zijn rijke smaken van rijpe rode en zwarte vruchten, kruiden en vanille. De wijn wordt gerijpt in Franse eiken vaten en gaat goed samen met gegrild rood vlees, wildgerechten en gerijpte kazen. Het heeft verschillende prijzen gewonnen en wordt hoog gewaardeerd door wijnexperts.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!