Filteren

Jan Vidal

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

In het hart van de Spaanse regio Penedès, net ten zuiden van de stad Barcelona ​​ligt Celler Jan Vidal. Het ligt in de gemeente Castellet I la Gornal, in de provincie Barcelona. De bodega kent een relatief lange familiegeschiedenis van wijnmaken. Celler Jan Vidal werd opgericht in 1970, staat onder leiding van Xavier Mañé, en produceert een selectie van Cavas en stille wijnen. Er wordt duurzaam in de wijngaarden gewerkt, zelfs biologisch op sommige percelen. De druiven worden met de hand geselecteerd en geplukt. De wijngaarden van Jan Vidal bevinden zich in het centrum van de Baix Penedès op slechts een paar meter boven de zeespiegel. De bodems zijn kalkhoudend en kalkachtig en geven aromatische, frisse Cava’s met een volle smaak. De cava's waren al vrijbekend en populair in Spanje maar het e.e.a. heeft een extra boost gekregen sinds de cava's van Jan Vidal worden geschonken in de Businessclub van FC Barcelona.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!