Filteren

Hundred Acre

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Hundred Acre is een bekende wijnproducent uit Napa Valley, Californië die gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige Cabernet Sauvignon's. Hundred Acre staat vooral bekend om zijn single vineyard Cabernet Sauvignon's, die een cultachtige status hebben gekregen onder wijnliefhebbers en verzamelaars.

Geschiedenis van Hundred Acre

De oprichter en wijnmaker achter Hundred Acre is Jayson Woodbridge. Hij staat bekend om zijn nauwgezette aandacht voor detail en zijn toewijding aan het produceren van wijnen van uitzonderlijke kwaliteit. Jayson Woodbridge, de visionair achter Hundred Acre, richtte het wijnhuis begin jaren 2000 op. Voordat hij zich in de wijnbranche begaf, had hij een achtergrond in de technische industrie. Hij ontdekte zijn passie voor wijn en wijnmaken en besloot deze met grote toewijding en enthousiasme voort te zetten. Het debuutjaar van de wijnmaker was in 2000, met de release van de Hundred Acre Cabernet Sauvignon.

Productie van Hundred Acre

De naam van de wijnmakerij, "Hundred Acre", verwijst naar het concept dat de beste wijnen afkomstig zijn van kleine, zorgvuldig verzorgde wijngaarden die zo klein kunnen zijn als honderd hectare of minder. Hunderd Acre wijnen staan bekend om hun kracht, complexiteit en rijpingspotentieel. Ze krijgen vaak hoge scores van wijncritici en hanteren hoge prijzen op de markt. Enkele wijnen van deze producent zijn : Kayli Morgan Vineyard (Cabernet Sauvignon), Ark Vineyard (Cabernet Sauvignon), Wraith (Cabernet Sauvignon), Deep Time (Cabernet Sauvignon) en de 'Fortification' (Portwijn). Hundred Acre wijnen worden doorgaans in beperkte hoeveelheden gemaakt en staan bekend om hun gedurfde en expressieve smaken. Ze vertonen vaak kenmerken van rijp zwart fruit, chocolade en fluweelzachte tannines. Het is vermeldenswaardig dat Hundred Acre als een enorm luxe merk worden beschouwd. Ze zijn gewild bij verzamelaars en wijnliefhebbers, en hun releases genereren aanzienlijke belangstelling en vraag.

Hundred Acre

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!