Filteren

EOS

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Het Californische EOS verwijst naar de naam van de Griekse godin van de dageraad Eos, die elke dag de hemelpoort opende en daarmee de zon liet opkomen. De godin Eos stond bekend als zeer gepassioneerd in de liefde: de wijnmakers van EOS zijn dat ook, maar dan in wijn! In het Paso Robles-gebied worden sinds 1797 druiven verbouwd en de commerciële wijnproductie begon in de jaren 1880. De afgelopen 20 jaar is het aantal wijnmakerijen geëxplodeerd van 20 naar 200, omdat wijnmakers het buitengewone potentieel van het terroir in de regio zijn gaan beseffen. Tegenwoordig wordt Paso Robles beschouwd als een van de belangrijkste appellaties aan de centrale kust voor de blends van Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Syrah, Grenache, Petite Sirah en Rhone. Eos werd halverwege de jaren tachtig opgericht door de familie Arciero en kreeg in de loop der jaren lovende kritieken voor zijn Zinfandels, Cabernets en dessertwijnen.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!