Filteren

d'Arenberg

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Het Australische wijnhuis d’Arenberg is gelegen in de appellatie McLaren Vale. Het wijnhuis heeft inmiddels een vrij lange historie. De 1e generatie Osborne kocht in 1912 kocht 78 hectare Milton wijngaarden in het gebied dat tegenwoordig McLaren Vale genaamd is. De wijnen van wijnhuis d'Arenberg worden allemaal gekenmerkt door het aparte etiket met daarop de schuine rode streep. Vanaf het jaar 1959 werd hiervan voor het eerst gebruik gemaakt. Het bijzondere etiket is nog altijd het handelsmerk van d’Arenberg. Ook de markante namen van de wijnen, die ook zo ieder hun eigen verhaal vertellen, zijn opmerkelijk te noemen.

Het wijnhuis verbouwt een diversiteit aan druivenrassen in de verschillende wijngaarden. In 2018 heeft wijnhuis d’Arenberg zijn compleet nieuwe winery geopend. Deze is gebouwd in kubus-vorm en bevat naast natuurlijk de winery ook nog een museum en een geweldig restaurant. In de winery is Chester Osborne heer en meester, hij produceert er de meest bijzondere wijnen.

d'Arenberg

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!