Filteren

Cloudy Bay

Cloudy Bay is een beroemd wijnhuis gevestigd in Marlborough, Nieuw-Zeeland. Het staat internationaal bekend om zijn uitstekende Sauvignon Blanc-wijnen. Het wijnhuis werd opgericht in 1985 en speelde een pioniersrol in het vestigen van de reputatie van Nieuw-Zeeland als producent van hoogwaardige witte wijnen.

Meer informatie over Cloudy bay

De Sauvignon Blanc van Cloudy Bay wordt algemeen beschouwd als een van 's werelds beste in zijn soort. Het staat bekend om zijn expressieve en aromatische karakter, met levendige aroma's van citrus, kruisbes, en verse kruiden. De wijnen zijn verfrissend en knapperig, en hebben een unieke mineraliteit die afkomstig is van de bodem van Marlborough.

Naast Sauvignon Blanc produceert Cloudy Bay ook andere wijnen, waaronder Chardonnay, Pinot Noir, en mousserende wijnen. Deze wijnen zijn vaak elegant en goed in balans, weerspiegelen het terroir van Marlborough en tonen de vaardigheid van de wijnmakers van het huis.

Cloudy Bay legt niet alleen de nadruk op kwaliteit in de fles, maar het wijnhuis heeft ook aanzienlijke inspanningen geleverd op het gebied van duurzaamheid en milieubewustzijn. Ze nemen maatregelen om de impact van hun activiteiten op het milieu te verminderen en streven naar ecologische verantwoordelijkheid in hun wijnbouwpraktijken.

Al met al is Cloudy Bay een bekende naam voor wijnliefhebbers over de hele wereld en blijft het wijnhuis streven naar excellentie in hun producten, waarbij ze de unieke kenmerken van Marlborough tot uiting brengen in elke slok.

Cloudy Bay

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!