Filteren

Cloudburst

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Cloudburst is een klein project van de New Yorker Will Berliner die in zijn ‘achtertuin’ in Margaret River in Australië wijn begon te maken. Omdat de wijngaarden slechts 1,25 hectare beslaan, kan Berliner zijn wijngaarden met grote toewijding beheren. De zeer kleine wijngaarden worden allemaal biologisch en voornamelijk met de hand bewerkt. Als hij betrouwbare hulp kan vinden, is een van de belangrijkste taken het wieden van onkruid tussen zijn dicht beplante, bijna bonsai-achtige wijnstokken.

Hij plantte de eerste wijnstokken in 2005, maar het proces gaat nog steeds door, omdat hij voortdurend gaten in de wijngaard vult.Er wordt geen aanvullend water gebruikt, dus sommige wijnstokken schieten steevast niet goed wortel en moeten het volgende jaar worden vervangen - en soms het jaar daarna.  De De wijnen zijn super-terroirwijnen en hebben cultstatus bereikt in goed geïnformeerde kringen. De prijs weerspiegelt de schaarste en de intensieve arbeid die Berliner aan de wijngaard besteedt.

Cloudburst

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!