Filteren

Château Saint-Pierre

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Saint-Pierre is de kleinste en onbekendste cru in de gemeente Saint-Julien. Gesticht in de 17e eeuw en in 1982 overgenomen door Henri Martin, tevens eigenaar van Château Gloria. Het is schoonzoon Jean Louis Triaud die deze cru de jongste jaren naar de top van de appelatie bracht (net zoals hij deed met Ch. Gloria). Met buren als Gruaud Larose en Ducru-Beaucaillou zat het wel goed met de terroir die 17 ha beslaat en bestaat uit diepe kiezelgronden, ideaal voor cabernet sauvignon.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!