Filteren

Château Lynch-Moussas

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Gerangschikt als een Pauillac Grand Cru Classé in de classificatie van 1855, werd Château Lynch-Moussas in 1919 overgenomen door Jean Castéja en is het al een eeuw een van de juwelen van de familie-eigendommen. Doorgegeven aan zijn zoon Émile, en vervolgens door hem aan zijn dochter Chantal en zijn zoon Philippe, heeft het landgoed geprofiteerd van de aandacht van elke generatie van de familie Castéja, die deze Grand Cru d' heeft verzorgd, ontwikkeld, gemoderniseerd en verbeterd. Uitmuntendheid. De wijngaard van Château Lynch-Moussas strekt zich uit over 62 hectare in de appellations Pauillac en Haut-Médoc. Het bestaat uit 75% Cabernet Sauvignon en 25% Merlot en is gedurende 100 jaar met nauwgezette zorg gekoesterd, waardoor het vandaag de dag op het hoogste niveau kan presteren naast de grootste Pauillac-groei.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!