Filteren

Château Bellevue

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Foto

Château Bellevue, een Grand Cru Classé gelegen in de appellatie Saint-Emilion Grand Cru, is eigendom van de familie Pradel de Lavaux. De wijngaard van Château Bellevue beslaat een enkel blok van 3 hectare (7,41 acres) en bestaat uitsluitend uit de Merlot-druivensoort. Gelegen op een van de mooiste terroirs van Saint-Emilion, en met enkele van de grote Premiers Grands Crus Classés als naaste buren, de wijngaard strekt zich naadloos uit over zowel hellingen als plateau.

Château Bellevue biedt een prachtig uitzicht op het omliggende platteland. Het park, met zowel mediterrane als Atlantische plantengroei, biedt een oase van unieke biodiversiteit in het hart van de wijngaard. Tijdens een wandeling door deze magische plek kunnen bezoekers een prachtige chartreuse uit de 17e eeuw ontdekken met terrassen met balustradelijnen en een rijk erfgoed dat de geschiedenis van de wijnstokken en wijn van Saint-Emilion weergeeft.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!