Filteren

Champagne Jeeper

De voormalige eigenaar noemde zijn merk Champagne Jeeper als eerbetoon aan de Willys Jeep die hij aan het einde van de Tweede Wereldoorlog van het Amerikaanse leger kocht en waarmee hij in alle rust door de wijngaarden kon toeren. Champagne Jeeper, wiens wijnmakerij is gevestigd in Faverolles et Coëmy, een gemeente in de buurt van Reims in het noordwesten van de Champagnestreek, heeft vandaag de dag ongeveer 45 medewerkers in dienst. Champagne Jeeper is verspreid over heel Frankrijk en in het buitenland en heeft ook kantoren in de Verenigde Staten en Japan.

Jeeper Champagne heeft meer dan vijftig hectare wijngaarden op enkele van de mooiste percelen in Montagne de Reims, de Côte des Blancs en de Marne-vallei. In juni 2016 ontving het Maison het certificaat Viticulture Sustainable HQE-HVE. Het landgoed maakt gebruik van natuurlijke grasbedekking en heeft zichzelf ten doel gesteld om binnen de komende vijf jaar CO2 Neutraal te zijn in de wijngaarden.

Jeeper combineert de klassieke producctie  in een state-of-the-art setting met  ultramoderne roestvrijstalen vaten maar ook met met 1.200 eikenhouten vaten, waardoor Jeeper de derde grootste vatenkelder in de Champagnestreek heeft.

Champagne Jeeper

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!