Filteren

André Clouet

André Clouet heeft het champagnehuis opgericht in 1741. Vandaag de dag is Jean-François Clouet verantwoordelijk voor 7 hectare wijngaarden, gelegen in de Grand Cru dorpen Bouzy en Ambonnay. Op zijn Grand Cru wijngaarden zijn voornamelijk pinot noir druivenstokken aangeplant. Al zijn champagnes rijpen tenminste 4 jaar in de ondergrondse kelders voordat ze op de markt gebracht worden. 

Jean- François werkt geheel natuurlijk door middel van onder andere handmatige oogst, geen irrigatie, zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen, verschillende planten en grassen tussen de wijngaarden ter bevordering van de biodiversiteit en hij gebruikt gerecyclede materialen voor verpakkingen. De fameuze cult wijn de Bouzy Grand Cru Le Clos is de wijn die hij alleen maar uitbrengt in de top jaren en ook alleen maar wanneer de wijn in perfecte staat is wat dus ook inhoudt dat een nieuwer (warmer) jaar eerder op de markt komt dan een koel jaar.

André Clouet

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!