Filteren

Villa Bucci

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Villa Bucci, gelegen in de prachtige heuvels van Le Marche in Italië, is niet zomaar een wijnhuis; het is een toevluchtsoord van elegantie en authenticiteit. Deze betoverende plek wordt omarmd door wijngaarden en olijfbomen, met uitzicht op een adembenemend landschap dat de zintuigen streelt.

Meer informatie over Villa Bucci

Wat Villa Bucci echt onderscheidt, is hun toewijding aan traditie en ambacht. Hun Verdicchio dei Castelli di Jesi-wijnen zijn als gedichten in een fles, waarin de rijke aarde en de zachte zon van Le Marche tot leven komen. Met elke slok proef je de zorgvuldig bewaarde geheimen van deze magische plek, verpakt in tonen van citrus, bloemen en een vleugje amandel.

Maar Villa Bucci is meer dan alleen een producent van prachtige wijnen; het is een bewaard gebleven stukje Italiaanse geschiedenis. Het herenhuis zelf, omringd door een weelderige tuin, straalt een tijdloze grandeur uit. Een wandeling door de kronkelende paden en het weelderige groen voert je terug naar een tijd van aristocratische elegantie en onvervalste schoonheid.

De wijnen van Villa Bucci vertellen niet alleen het verhaal van de druiven en de bodem; ze vertellen ook het verhaal van een familie die generaties lang liefdevol voor hun land heeft gezorgd. Het is een verhaal van passie, toewijding en een diep respect voor de natuur.

Dus, als je een glas Villa Bucci proeft, proef je niet alleen wijn; je proeft de ziel van Le Marche, vastgelegd in een vloeibare ode aan de Italiaanse kunst van het leven. Het is een ervaring die de zintuigen beroert en de geest verwent, en het herinnert ons eraan waarom Italiaanse wijnen zo speciaal zijn.

 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!