Filteren

Saint-Romain

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Sinds de Kelten en Gallo-Romeinen het gebied bewoonden, wordt er in deze schilderachtige regio op de kliffen wijn geproduceerd. Tegenwoordig maakt deze regio deel uit van de Côte de Beaune, waar wijn wordt geproduceerd van zowel Pinot Noir- als Chardonnay-druiven. De 97,19 hectare (240 acres) wijngaarden zijn geplant op een hoogte van 400 meter (1310 voet), waardoor het een van de hoogste en koelste regio's in het gebied is.

Er zijn hier geen Grands of Premiers Crus, dus alle wijnen dragen het label Village-wijn. De kalk- en mergelbodem, gecombineerd met een koel klimaat, geven zowel de rode als de witte wijnen een hoge zuurgraad met onderscheidende tonen van mineraliteit. Beide stijlen zijn in de vroege jaren al zeer toegankelijk en zijn perfect te combineren met een scala aan gerechten, van zachte kazen tot gebakken vis. 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!