Filteren

Pouilly-Fuissée

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 12

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Pouilly-Fuissé is de bekendste dorpsbenaming in de regio Mâconnaise in Bourgondië. De onder dit label geproduceerde wijn is afkomstig uit een kwartet van kleinere gemeenten: Solutré-Pouilly, Fuissé, Vergisson en Chaintré. Het is een van de grootste regio's van Bourgondië, met 761 hectare beplant met wijnstokken. Chardonnay is hier de enige toegestane druif, en veel van de geproduceerde wijnen worden beschouwd als hetzelfde kwaliteitsniveau als die gemaakt in de Côte de Beaune, zonder het (te) hoge prijskaartje. De rijping van eiken is aan de producent en er zijn veel voorbeelden van wijn die met of zonder eikenhout wordt geproduceerd. Verwacht hoe dan ook aroma's en smaken van noten, geel fruit zoals citroen, ananas en appels. Met de leeftijd worden honing en brioche dominant. De beste van deze wijnen kunnen tot 20 jaar oud worden.

Pouilly-Fuissée

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!