Filteren

Paserene

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wijnmaker Martin Smith van het beroemde Vilafonté in Stellenbosch begon voor zichzelf en doopte zijn bedrijf Paserene, het vogelras waaronder meer dan de helft van alle vogelsoorten valt. Met zijn Chardonnay 2015 scoorde Martin al de topscore van 5 sterren in de Platter’s South African Wine Guide. Zijn drie wijnen, van drie verschillende Zuid-Afrikaanse terroirs, zijn lievelingen van sommeliers en wijnconnaisseurs. Ze worden spontaan vergist en de vakman geeft ze een zorgvuldig gedoseerde houtrijping.

Martin Smith studeerde Wijnbouw & Oenologie aan Elsenburg Agricultural College. Van 2010 tot 2016 werkte hij als wijnmaker voor het beroemde Vilafonté in Stellenbosch, waar hij gelauwerd werd vanwege zijn schitterende rode Bordeauxblends. Voor en tijdens zijn tijd bij Vilafonté werkte hij tevens als consultant in Californië; een flying winemaker dus... zou hij daarom zijn soloproject de naam Paserene gegeven hebben? Zijn eigen wijnhuis is dermate succesvol dat hij zich hier nu volledig op focust.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!