Filteren

Overgaauw

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Overgaauw Wine Estate is een gerenommeerde wijnproducent in Stellenbosch, Zuid-Afrika. Het wijngoed staat bekend om zijn hoogwaardige wijnen en heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1905, toen de eerste wijnstokken werden geplant door de familie Van Velden. Sindsdien heeft Overgaauw een reputatie opgebouwd voor het produceren van premium wijnen in de regio. Overgaauw Wine Estate is gelegen in de Stellenbosch Wine Route, een van de meest gerenommeerde wijngebieden in Zuid-Afrika.

Meer informatie over Overgaauw

De regio staat bekend om zijn uitstekende terroir en klimaat, ideaal voor de productie van kwaliteitswijnen. Het wijngoed verbouwt verschillende druivenrassen, waaronder Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, en Chardonnay. Deze druiven worden gebruikt om zowel rode als witte wijnen te produceren. Overgaauw Wine Estate produceert een verscheidenheid aan wijnen, waaronder rode blends, single-varietal rode wijnen, en een Chardonnay. Deze wijnen worden vaak gekenmerkt door rijke smaken, complexiteit en balans. Het wijngoed maakt gebruik van moderne wijnmaaktechnieken in combinatie met traditionele methoden om wijnen van hoge kwaliteit te produceren. De nadruk ligt op zorgvuldige vinificatie en rijping om de unieke eigenschappen van elke druivensoort tot hun recht te laten komen. Overgaauw Wine Estate is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. De passie voor wijnmaken en het behoud van tradities worden generatie op generatie doorgegeven.

 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!