Filteren

Napa Cut

Bij Napa Cut is het wijnbereidingsproces een harmonieuze mix van kunst en wetenschap. Onder leiding van een team gepassioneerde en getalenteerde wijnmakers wordt elke stap zorgvuldig georkestreerd om de essentie van de druiven te vangen en hun unieke kenmerken te presenteren. Van de nauwgezette druivenselectie tot het voorzichtige persen en de precieze rijping, wordt elk detail nauwgezet in de gaten gehouden.

Het resultaat is een portfolio van wijnen die de zintuigen prikkelen. Of het nu gaat om de rijke, fluweelzachte texturen van hun Cabernet Sauvignon of de levendige, expressieve tonen die te vinden zijn in hun Chardonnay, elke fles van Napa Cut Winery is een prachtige uiting van het beste dat de regio te bieden heeft.

Napa Cut maakt deel uit van de Boisset Collection, een uniek portfolio van wijngaarden met wortels in de meest prestigieuze wijngebieden. Ze doorbreken de grenzen tussen de Oude Wereld en de Nieuwe Wereld om One World of Wine te creëren. Hierdoor kunnen ze een ware diepgaande verkenning van terroir en wijnbereidingsstijlen aanbieden.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!