Filteren

Mouzon-Leroux

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Mouzon-Leroux is een champagnehuis in de Champagne-regio van Frankrijk. Het wijnhuis, opgericht door Eric Taillet, is gevestigd in de gemeente Verzy, in het hart van de Montagne de Reims. De regio Montagne de Reims staat bekend om zijn uitstekende terroir voor het verbouwen van druiven, vooral Pinot Noir, een van de belangrijkste druivensoorten voor champagneproductie.

Meer informatie over Mouzon-Leroux.

Mouzon-Leroux staat bekend om zijn ambachtelijke benadering van champagne maken, waarbij veel nadruk wordt gelegd op natuurlijke en biologische wijnbouwmethoden. Het wijnhuis heeft wijngaarden verspreid over enkele van de beste percelen in Verzy en de omliggende gebieden.

De wijnen van Mouzon-Leroux worden vaak geprezen om hun zuiverheid, expressie van terroir en verfijning. Het champagnehuis produceert verschillende cuvées (blends) die de diversiteit van de regio weerspiegelen. Naast de gebruikelijke brut champagnes bieden ze vaak ook speciale cuvées aan, waaronder millésimé (vintage) champagnes, die alleen in uitzonderlijke oogstjaren worden geproduceerd.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!