Filteren

Moscato di Trani

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Moscato di Trani DOC is het nauwst verbonden met de stad Trani, in de provincie Barletta-Andria-Trani, hoewel het ook nabijgelegen gemeenten omvat. De productiecode specificeert een enkele variëteit, Moscato Bianco, plaatselijk bekend als Moscato Reale, en er worden slechts twee wijncategorieën geproduceerd, een van nature zoete wijn en een versterkte likeurwijn. De geschiedenis van Moscato di Trani gaat terug tot in de 13e eeuw, toen de kooplieden van de Republiek Venetië de wijn beroemd maakten in een groot deel van Europa. De productiecode specificeert een alcoholpercentage van 14,5% en een rijping van minimaal vijf maanden.

Moscato di Trani

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!