Filteren

Marc Kreydenweiss

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Marc Kreydenweiss is een vooraanstaande wijnmaker gevestigd in Andlau, Elzas, Frankrijk. Het wijnhuis, opgericht in 1650 en is beroemd om zijn toewijding aan biodynamische wijnbouw. Kreydenweiss is een pionier in het gebruik van biodynamische praktijken in de Elzas, wat betekent dat hij de wijngaarden beheert met respect voor de natuurlijke cycli en biodiversiteit.

Meer informatie over Marc Keydenweiss

Ze verbouwen verschillende druivensoorten, waaronder Riesling, Gewürztraminer, Pinot Gris en Pinot Noir, en produceren zowel witte als rode wijnen. De wijnen van Marc Kreydenweiss worden gewaardeerd om hun zuiverheid, expressie van terroir en levendigheid. Ze vertonen vaak een opvallende mineraliteit en complexiteit, evenals een evenwichtige zuurgraad en rijp fruit. Marc Kreydenweiss' benadering van wijnmaken draait om harmonie met de natuur en het behoud van biodiversiteit. Zijn wijnen worden internationaal erkend en hebben verschillende prijzen gewonnen, waardoor ze populair zijn bij zowel wijnliefhebbers als experts. Het wijnhuis produceert per jaar ongeveer 120.000 flessen wijn op een wijngaarde van 13,5 hectare. 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!