Filteren

Luigi Oddero

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Dit prachtige Italiaanse wijnhuis werd opgericht door Luigi Oddero, een wijnmaker en een zeer nieuwsgierige en gecultiveerde man, met liefde voor zijn land, de Langhe in de Piemonte. Luigi Oddero gaf altijd de voorkeur aan de inheemse soort van de Langhe, de Nebbiolo, en aan alle inheemse druiven, zoals Barbera, Dolcetto en Freisa. In modernere tijden bleef hij de traditionele wijnbereidingsmethode van Barolo volgen door grote vaten te gebruiken. De wijngaard is 32 hectare groot waar van er ongeveer 18 hectare is aangeplant met Nebbiolo druiven. Na de dood van Luigi, wordt het wijnhuis beheerd door zijn vrouw Lena en de kinderen Maria en Giovanni, die genoemd zijn naar hun overgrootouders, met wie de geschiedenis van dit wijnhuis begon.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!