Filteren

Lilian Duplessis

Chablis, gelegen in het oosten van Auxerre in Yonne, is een beroemde appelatie die wereldwijd wordt geprezen voor zijn Chardonnay wijnen. Hier, in Domaine Duplessis, waar vijf generaties wijnmakers hun ervaring bundelen, gaat men sinds 2010 over tot biologische wijnproductie, met officiële certificering in 2013.

Meer informatie over Lilian Duplessis

Lilian Duplessis staat aan het roer van dit wijngoed. Hij koestert de bodem en houdt nauwlettend de klimaatveranderingen in de gaten. Sinds kort wordt er uitsluitend volgens biologische principes gewerkt, met precisie en respect voor de druivenstokken. In sommige jaren, zoals 2018, wordt zelfs helemaal geen zwavel toegevoegd tijdens de vinificatie, wat de puurheid van de wijnen benadrukt.

Het domein beslaat ongeveer 10 hectare aan wijngaarden die verdeeld zijn over twintig percelen. Sommige wijnstokken zijn al drie kwart eeuw oud. Ieder perceel draagt bij aan de diversiteit en kwaliteit van hun wijnen. Plots zoals Grand Cru Les Clos en Premiers Crus Vaugiraut, Mont-de-Milieu, Fourchaume, Montée-de-Tonnerre, Montmains en Vaillons zijn bekend en geëerd onder liefhebbers van Chablis.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!