Filteren

G.D. Vajra

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

G.D. Vajra is een bewijs van de harmonieuze relatie tussen terroir en de rijke erfenis van een gepassioneerde wijnmakersfamilie. Gelegen in de beroemde Barolo-appellatie, heeft dit betoverende landgoed generaties lang uitzonderlijke wijnen geproduceerd, waarbij de essentie van het land en de diepgaande verhalen die hun reis hebben gevormd, worden vastgelegd.

De hoeksteen van de wijnfilosofie van G.D. Vajra ligt in het concept van terroir. Elke fles die hun naam draagt, is een uiting van de unieke kenmerken van de wijngaarden en de specifieke microklimaten die de Langhe-regio zegenen. Van de etherische wijngaard van Bricco delle Viole tot de betoverende hellingen van Fossati en Ravera, elk stuk grond wordt met zorg onderhouden, waardoor de druiven kunnen rijpen en hun individuele persoonlijkheden kunnen ontwikkelen.

De Vajra-familie, onder leiding van de visionaire Aldo Vajra, koestert al sinds de jaren 70 wijngaarden en maakt wijn. Aldo maakte zijn eerste biologische wijnen op 18-jarige leeftijd en was een van de eerste wijnmakerijen die de vergeten druivensoort Freisa opnieuw aanplantte. Hij ging verder met innovaties door minder traditionele variëteiten zoals Riesling en Pinot Noir te planten. De Vajra-familie blijft tot op de dag van vandaag vasthouden aan hun toewijding aan duurzame praktijken, met als doel de natuurlijke biodiversiteit van hun wijngaarden voor toekomstige generaties te behouden.

De wijnmakersreis van de Vajra-familie is een getuigenis van hun onwankelbare liefde voor hun erfgoed. Met een combinatie van traditie en innovatie hebben ze hun vakmanschap door de jaren heen verfijnd, waardoor wijnen zijn ontstaan die de geest van hun voorouders dragen. Of het nu gaat om de iconische Barolo, de elegante Dolcetto of de levendige Barbera, elke fles is een weerspiegeling van de diepgewortelde passie en toewijding van de Vajra-familie.

G.D. Vajra

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!