Filteren

Domaine Leos

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Domaine Leos is een samenwerking van de bekende franse zanger Patrick Bruel en Nicolas Jaboulet (hoofd wijnmaker van Perrin en eigrnaar van DOMAINE LES ALEXANDRINS) gaan met jaargang 2022 ook een waanzinnige Provence Rosé lanceren. Ze hadden al jaren een passie om een gastronomische terroir rosé te maken en stelden hen in staat. Perrin maakt ook de Miraval maar dit is nog een niveautje knapper wat ons betreft. 

Nicolas Jaboulet maakt  van vergeten wijnstokken of oude wijnstokken op uitzonderlijke terroirs fantastische wijnen om zo de beste uitdrukking van de appellatie te bereiken. Het werk in de wijngaard gebeurt op de ouderwetse manier, met respect voor het terroir. De bodem wordt zo bewerkt dat de biodiversiteit weer tot leven komt en de druiven het beste krijgen.  De wijnkennis van Perrin en biologische focus en kennis van uitmonstering van Patrick Bruel zijn de basis voor de ROSE LEOS CUVEE AUGUSTA 2022 - Vin rosé d’exception / Bio

Domaine Leos

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!