Filteren

Domaine Eugene Meyer

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Het Franse wijnhuis Eugène Meyer is echt een wijnhuis met een zeer lange historie. Het wijnhuis maakt al sinds 1620 wijn in de Alsace. Dit prachtige, traditionele familiebedrijf heeft vanaf het begin steeds de liefde voor wijn en de familie-wijntradities van vader op zoon doorgegeven.

Eugène Meyer is in het jaar 1696 volgens de biodynamische principes gaan werken. Hiermee was hij zelfs de allereerste in de Elzas. Tegenwoordig zijn het zijn zoon en kleinzoon François en Xavier die de wijnen voor wijnhuis Eugène Meyer maken. De wijnen worden allemaal gekenmerkt door het feit dat ze zuiver zijn, vol van smaak en geen toevoegingen hebben.

In het zuiden van de Elzas zijn de wijngaarden van wijnhuis Eugène Meyer te vinden. Vanwege de zeer goede ligging heerst hier in de zomer bijna een mediterraan klimaat. Uiteraard komt dit de kwaliteit van de druiven en dus van de wijnen zeker ten goede!

Domaine Eugene Meyer

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!