Filteren

Domaine des Heritiers du Comte Lafon

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wijnhuis Domaine des Heritiers du Comte Lafon is gelegen in het Franse dorpje Milly-Lamartine, iets ten zuidwesten van Mâcon. In 1984 nam Dominique Lafon het wijnhuis over van zijn vader, in eerste instantie samen met zijn broer Bruno. Toen Dominique Lafon zijn eerste wijngaard verwierf in Mâcon was dit naar de wijn wereld een zeer belangrijk gebaar en eigenlijk zelfs meer een statement. De fameuze wijnbouwer, vermaard voor zijn Meurssault uit de Cote D'Or, investeert in de Mâcon. Nu een aantal jaren is duidelijk geworden dat hier geweldige wijnen vandaan komen met een uitstekende prijs/kwaliteits-verhouding.

De wijngaard beslaat zo’n 16 hectare en heeft wijnstokken met een gemiddelde leeftijd van 32 jaar. Er wordt door Domaine des Heritiers du Comte Lafon op biologisch-dynamische wijze gewerkt, waarbij er dus geen gif en/of kunstmest wordt gebruikt. De druiven worden zorgvuldig met de hand geplukt, waarbij door de plukkers altijd al een eerste selectie wordt gemaakt. Verdere sortering, waar nodig, vindt plaats in de wijnmakerij.

Domaine des Heritiers du Comte Lafon

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!